Физико-техническое обоснование параметров высокопроизводительных угледобывающих комплексов нового поколения - Антипов, И.В. (Физико-технические проблемы горного производства, 2008)
Викладено найбільш суттєві результати багаторічних досліджень в галузі взаємодії механізованого кріплення з гірничими породами. Результати досліджень покладені в основу створення та впровадження високопродуктивних вугледобувних механізованих комплексів нового покоління. The most essential results of long-term researches in the field of interaction mechanized supports with rocks are stated. Results of the researches are put in basis of creation and application of the high-efficiency coal-mining mechanized complexes of new generation.