Перспективы применения металлических микроволокон в горном производстве - Сынков, В.Г. (Физико-технические проблемы горного производства, 2008)
Приведений перелік напрямків та аналіз можливого застосування металевих мікроволокон в гірничому виробництві. The list of direction and analisis of the possibility of application of the metalic microfibres for mining production are given.