Аналіз розвитку та сучасного стану аграрних підприємств - Лагодієнко, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Метою даної роботи є аналіз розвитку і сучасного стану сільськогосподарських підприємств. Дана мета передбачає висвітлення сучасних особливостей в розвитку підприємств агропромислового сектору на сучасному етапі реформування галузі. Целью данной работы является анализ развития и современного состояния сельскохозяйственных предприятий. Данная цель предусматривает освещение современных особенностей в развитии предприятий агропромышленного сектору на современном этапе реформирования отрасли.