Лексико-граматична, структурна та семантична характеристики термінології - Вауліна, О.С. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розглядаються лексико-граматична, структурна та семантична характеристики термінології. В статье рассматриваются лексико-грамматическая, структурная и семантическая характеристики терминологии. This article deals with the problem of lexical-grammatical, semantic and structural characteristics of terminology.