О жанровых особенностях «Снегурочки» А.Н.Островского - Данилюк, Н.Е. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассматривается жанровое своеобразие "весенней сказки" Островского. Основное внимание уделено мифологическому, сказочному началу, тесно связанному с авторской моделью мира. В статті розглядається жанрова своєрідність "весняної казки" Островського. Головна увага приділена міфологічному, казковому началу, які пов'язані з авторською моделлю світу. The article concentrates on the genre peculiarity of the Ostrovskiy's "spring fairytale". The main attention is paid to the mythological, fantastic origin, close connected with author's pattern of the world.