Щодо окремих новацій проекту Трудового кодексу України - Коваль, О.П. (Вісник економічної науки України, 2015)
У статті проаналізовано норми проекту Трудового кодексу України стосовно контролю за виконанням працівниками трудових обов‘язків, регламентування роботи на умовах ненормованого робочого часу та зміни засад загальнообов‘язкового державного соціального страхування. Сформульовано рекомендації, спрямовані на забезпечення захисту прав та інтересів працівників. В статье проанализированы нормы проекта Трудового кодекса Украины относительно контроля за выполнением работниками трудовых обязанностей, регламентирования работы на условиях ненормированного рабочего времени и изменения основ общеобязательного государственного социального страхования. Сформулированы рекомендации, направленные на обеспечение защиты прав и интересов работников. The paper analyzes the rules of the draft Labour Code of Ukraine on monitoring the implementation of the employees job duties, work for the regulation of the conditions of irregular working time and changes in the foundations of compulsory state social insurance. Recommendations aimed at protecting the rights and interests of workers.