Система принятия управленческих решений на предприятии в условиях экономического кризиса - Мохненко, А.С. (Вісник економічної науки України, 2015)
На основе анализа факторов риска в сфере управления агроэкономическими процессами предлагается концептуальная схема формирования принятия управленческих решений (ПУР) в агросфере с учетом риска, который учитывает специфику и характер взаимодействия подсистемы ПУР по рискам с другими (внешними и внутренними) подсистемами АПК. На основі аналізу факторів ризику в сфері управління агроекономічними процесами пропонується концептуальна схема формування прийняття управлінських рішень (ПУР) в агросфері з урахуванням ризику, що враховує специфіку і характер взаємодії підсистеми ПУР по ризиках з іншими (зовнішніми і внутрішніми) підсистемами АПК. Based on the analysis of risk factors in the management of processes agroekonomіchnimi proposed conceptual scheme of forming managerial decision making (PUR) in agrosferі of risk that takes into account the specificity and nature of interaction between subsystems PUR on the risks to other (external and internal) subsystems APC.