Оцінка ефективності діяльності комерційного банку з використанням методу когнітивного моделювання - Покатаєва, О.В.; Дерев’янко, О.В. (Вісник економічної науки України, 2015)
У статті визначено напрями розвитку та взаємодію системи факторів, що впливають на ефективність діяльності комерційного банку з використанням методу когнітивного моделювання. В статье определены направления развития и взаимодействие системы факторов, влияющих на эффективность деятельности коммерческого банка с использованием метода когнитивного моделирования. In the article the directions of development and interaction of factors that influence the effectiveness of the commercial bank using the method of cognitive modeling.