Узагальнення практики використання форм державно-приватного партнерства - Тараш, Л.І.; Петрова, І.П. (Вісник економічної науки України, 2015)
У статті узагальнено практику використання форм державно-приватного партнерства. Розглянуто контрактні та інституціональні форми державно-приватного партнерства у країнах Заходу. Визначено завдання щодо подальшого застосування державно-приватного партнерства в Україні. В статье обобщена практика использования форм государственно-частного партнерства. Рассмотрены контрактные и институциональные формы государственно-частного партнерства в странах Запада. Определено задание относительно дальнейшего применения государственно-частного партнерства в Украине. Practice of the use of forms of public-private partnership is generalized in the article. The contract and institutional forms of public-private partnership are considered in the countries of the West. The task of relatively further application of public-private partnership is certain in Ukraine.