Стан та стратегічні орієнтири інвестиційно-інноваційної безпеки України - Харазішвілі, Ю.М. (Вісник економічної науки України, 2015)
Проведено ідентифікацію сучасного стану рівня інвестиційно-інноваційної безпеки України за допомогою сучасних підходів інтегрального оцінювання рівня безпеки. За допомогою адаптивного методу регулювання визначено стратегічні орієнтири індикаторів інвестиційно-інноваційної безпеки, які є метою стратегічного планування Стратегії інноваційного розвитку України на середньострокову перспективу (до 2020 р.). Проведена идентификация современного состояния уровня инвестиционно-инновационной безопасности Украины с помощью современных подходов интегральной оценки уровня безопасности. С помощью адаптивного метода регулирования определены стратегические ориентиры индикаторов инвестиционно-инновационной безопасности, которые являются целью стратегического планирования Стратегии инновационного развития Украины на среднесрочную перспективу (до 2020 г.). Identification of the current state of the level of investment and innovative safety of Ukraine using modern approaches of integrated assessment of the level of security. With the adaptive control method defined strategic guidelines indicators of investment and innovation security, which are the target of the Strategic Planning Strategy of innovative development of Ukraine in the medium term (until 2020).