Процеси і механізми відношень складових культури в умовах сучасності - Наумкіна, О.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті: проаналізувати відповідні елементи культури та функції складових сучасної культури, визначити рівень культурних і міжкультурних зв’язків.