Систематизація ключових ознак основних організаційних форм інтегрованих корпоративних утворень в Україні - Кадничанський, М.В.; Тараруєв, Ю.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
З огляду на викладене вище, метою цієї роботи є порівняльний аналіз сучасних форм інтегрованих корпоративних утворень, а предметом – їх характерні особливості та перспективи функціонування в Україні.