Економічна оцінка ефективності функціонування транспортної системи України - Кириченко, О.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є дослідження поняття «економічна ефективність
транспортної системи», класифікація факторів впливу та визначення показників для оцінки економічної
ефективності функціонування транспортної системи.