Використання вартісно-орієнтованого підходу в управлінні реструктуризації суб’єктів господарювання на основі злиття та поглинання - Сейдаметова, Л.Д.; Мерджанова, Л.З. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є узагальнення теоретико-методологічних підходів щодо використання вартісно- орієнтованого підходу в управлінні реструктуризації компаній будівельної галузі на основі злиття та поглинання.