Держава та право: єдність, відмінності та протиріччя - Оніщенко, Н.М. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Автор предлагает определенный формат рассмотрения единства, отличий и противоречий между государством и правом. The author offers a certain format of consideration of unity, differences and contradictions between the state and the right.