Эволюция моделей расчета шага обрушения основной кровли - Стаднюк, Е.Д.; Жуковцов, И.В.; Козырь, С.В. (Физико-технические проблемы горного производства, 2012)
Наведено аналіз розвитку уявлень про управління станом гірничого масиву і методів розрахунку кроку первинного обвалення основної покрівлі. Present analysis of solution of longwall massif control and methods for calculating of the first roof caving step.