О дефиниции "индустрия туризма" - Бушев, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2001)
В роботі розглянуті основні дефініції пойнятій туризм та індустрія туризму. Означена дефініція “інду-
стрія туризму”. Дані основні структурні компоненти індустрії туризму, співвідношення індустрії туризму
та рекреаційною галузі економіки країни.
In the article the definitions of tourist industry and tourist are investigated. The definition of tourist industry is
given. The most of structure components of tourist industry and link notions of tourist and recreation as a part of
the national economy.