Здійснення судочинства в Криму в першій половині 1920-х років - Ішин, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2001)
Ця стаття присвячена дослідженню організаційних основ і особливостей здійснення судочинства на території Кримського півострова в першій
половині 1920-х років.