Проблеми унормування сучасної украинської радіологічної термінології - Веклiнец, Л.М.; Прадід, Ю.Ф. (Культура народов Причерноморья, 2002)
Пропонована стаття – відзив на друге видання словника “Радіологічна термінологія: українсь- ка, англійська, російська” М.Пилипенка, Л.Розенфельда, який є фактично першим повним зібранням сучасної української радіодогічної термінології. Предлагаемая статья – отзыв на второе издание словаря «Радиологическая терминология: ук- раинская, английская, русская» Н. Пилипенко, Л. Розенфельда, который фактически является первым полным собранием современной украинской радиологической терминологии. The suggested article is a recomendation for the second edition of the dictionary “Radiological terminology: Ukrainian, English, Russian” by N. Pilipenko, L. Rozenfeld, which is practically the first complete collection of modern Ukrainian radiological terminology.