Структурно-граматичні моделі фразеологічних одиниць роману О. Гончара „Собор” - Приходна, Н.С. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Стаття присвячена проблемі функціонування фразеологізмів у прозовому тексті. Основна увага зосереджена на структурно-граматичних особливостях ФО роману О. Гончара "Собор". Статья посвящена проблеме функционирования фразеологизмов в прозаическом тексте. Основное внимание уделено структурно-грамматическим особенностям фразеологизмов романа О. Гончара "Собор". The article is dedicated to a problem of idiom functioning in a prosaic text. The main attention is directed on structural-grammatical pecularities of idioms in O. Gonchar's novel "Sobor".