Кривошея І. Неурядова старшина Української козацької держави (ХVІІ–ХVІІІ ст.) - Тригуб, О.П. (Український історичний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Кривошея І. Неурядова старшина Української козацької держави
(ХVІІ –ХVІІІ ст.). – Т.1. – К.: Видавничий дім
Дмитра Бураго, 2014. – 616 с.