Проблеми національної освіти у творчості Усеїна Шаміля Тохтарґази - Асанова, Л.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статі розглядаються проблеми національної освіти у поетичному творчості Усеїна Шаміля Тохтарґази. Через аналіз текстів визначаються головні аспекти даного питання. В статье рассматриваются проблемы национального просвещения в поэтическом творчестве Устина Шамиля Тохтаргъазы. Посредством анализа текстов определяются основные аспекты данного вопроса. The problems of national education in lyrical works of Usein Shamil Tokhtargazy are considered in this article. Using the textual analysis the author determines the main aspects of this question.