Українська ідентичність і мовне питання в Російській імперії: спроба державного регулювання: Збірник документів і матеріалів - Прищепа, О.П. (Український історичний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Українська ідентичність і мовне питання в Російській імперії: спроба державного регулювання: Збірник документів і матеріалів / Відп. ред. Г.Боряк; упор. Г.Боряк, В.Баран, Л.Гісцова, Л.Демченко, О.Музичук, П.Найденко, В.Шандра. – К.: Інститут історії України НАН України, 2013. – LXII+810 с.