Гирич І. Українські інтелектуали і політична окремішність (середина ХІХ – початок ХХ ст.) - Ясь, О.В. (Український історичний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Гирич І. Українські інтелектуали і політична окремішність (середина
ХІХ – початок ХХ ст.) / Відп. ред. О.С.Рубльов. –
К.: Український письменник, 2014. – 496 с.