Карпатський рейд Сумського партизанського з’єднання під командуванням С.А.Ковпака: огляд документів фонду ЦДАГО України - Власенко, С.І. (Український історичний журнал, 2014)
Подається повний огляд документів про Карпатський рейд Сумського партизанського з’єднання під командуванням С.А.Ковпака, який відбувався впродовж
червня – жовтня 1943 р. Матеріали зосереджено у фонді з’єднання, котрий зберігається у Центральному державному архіві громадських об’єднань України. The author in this article gives the full documents review about Carpathian raid
of Sumy partisan unit under the command of S.A.Kovpak during June – October,
1943. These materials are concentrate in the combination fund at the Central State
Archive of Public Organizations of Ukraine.