Олександр Жуковський: сторінки біографії військового міністра УНР - Кудлай, О.Б. (Український історичний журнал, 2014)
Досліджуються життя та діяльність українського державного, громадсько-політичного й військового діяча О.Жуковського. Висвітлюються його зусилля з розбудови збройних сил УНР та робота у складі закордонної делеґації Української
партії соціалістів-революціонерів. Life and activity of the known Ukrainian state and political figure O.Zhukovs’kyi
is probed in the article. His efforts studied on organization of military powers of
Ukrainian People’s Republic and activity in the foreign delegation of Ukrainian
Socialist-Revolutionary Party.