Системне дослідження електроенергетики України - Буяк, А.Є.; Кулик, В.В. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2007)
Розглядається та аналізується сучасний стан електроенергетики країни на підґрунті чого пропонуються перспективні напрямки забезпечення ефективного управління підприємствами електроенергетики.