Методологічні аспекти вибору варіантів управління матеріальним потоком в логістичному ланцюзі - Бажан, Л.І. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2007)
Розглядаються проблеми оцінки якості обслуговування матеріального потоку з позицій управління роботою транспортно-логістичною системою.