Термо- і магніторезистивні властивості плівкових систем на основі Fe, Co i Pd - Гричановська, О.А.; Карпенко, К.Г.; Однодворець, Л.В.; Проценко, І.Ю. (Физическая инженерия поверхности, 2015)
Представлені результати досліджень термо- і магніторезистивних властивостей двокомпонентних плівкових сплавів на основі Fe, Co і Pd. Представлены результаты исследований термо- и магниторезистивных свойств двухкомпонентных пленочных сплавов на основе Fe, Co и Pd. The results of investigations of thermal and magnetoresistive properties of two-component film alloys based on Fe, Co, and Pd.