Основні аспекты формування та розвитку корпоративного управління акціонерним товариством - Артюшина, О.Л. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2007)
Розглядається поняття ‘потенціал корпоративного розвитку акціонерного
товариства’. Відзначено, що високий інноваційний потенціал корпорації
може бути забезпечено за умови досягнення необхідного рівня кадрово-організаційного забезпечення, формування відповідної системи управління
‘людським капіталом’, а також раціонального вибору джерел фінансування
корпоративного розвитку. Висвітлюються деякі питання стратегічного
управління корпоративним розвитком акціонерного товариства.