Економіко-математичне моделювання поетапного технічного переоснащення асоціації промислових підприємств технологіями багатофункціонального призначення - Духота, Є.В. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2007)
Обгрунтований підхід до вирішення проблеми поетапного технічного переоснащення асоціації промислових підприємств ресурсозбережними технологіями. Запропонована економіко-математична модель та алгоритм оптимізаційних розрахунків задачі поетапного переоснащення асоціації промислових підприємств техніко-технологічним устаткуванням багатофункціонального призначення.