Ковалевська О. Зображення крізь віки: іконографія козацької старшини XVII–ХVIII ст. - Бачинська, О.А. (Український історичний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Ковалевська О.О. Зображення крізь віки:
іконографія козацької старшини
XVII–ХVIII ст.: У 2 ч. –
К.: Ін-т історії України НАНУ,
2014. – Ч.1: Монографія. –
314 с.; Ч.2: Додатки. – 330 с.