Электродинамические характеристики выходного устройства клинотрона - Пишко, О.Ф.; Чумак, В.Г.; Чурилова, С.А. (Інститут радіофізики і електроніки ім. А.Я. Усикова НАН України, 2007)
Численным методом исследованы электродинамические характеристики устройства вывода энергии из клинотрона.
Представлены результаты расчета параметров матрицы рассеяния для модели внутренней (вакуумной) части клинотрона, проведено сравнение с экспериментальными данными. Чисельним методом досліджено електродинамічні
характеристики пристрою виводу енергії з клінотрону. Наведено результати розрахунків параметрів матриці розсіювання
для моделі внутрішньої (вакуумної) частини клінотрону, проведено порівняння з експериментальними даними. Numerical simulation has been applied to analyze electrodynamics
characteristics of a power output unit in a clinotron generator.
Parameters of the scattering matrix have been calculated for a
model internal (vacuum) part of the clinotron, with the results
compared with experimental data.