Любов'ю засіяне поле (Ісмаїл Муфтій-заде про роль російської мови для кримських татар) - Корольова, Л.Й. (Культура народов Причерноморья, 2002)
В статье рассматривается вопрос о том, какое значение русскому языку уделял
выдающийся крымскотатарский деятель конца ХІХ – нач. ХХ века Муфтія-заде. У статті розглядається питання про те, яке значення надавав російській мові
видатний кримськотатарський діяч кінця ХІХ – поч. ХХ століття І. Муфтій-заде. The article dials with the issue of attention that the outstanding Creantatar activist of
the late 19th
– early 20th cc paid to the Russian language Ismail Mufti-zade.