Magnetic surfaces of a combined magnetic system - Kotenko, V.G.; Moiseenko, V.E.; Sergeev, Yu.F.; Sorokovoy, E.L.; Ågren, O. (Вопросы атомной науки и техники, 2012)
The existence of closed magnetic surfaces in a model of the combined magnetic system is shown by numerical simulations. The numeric model contains a magnetic system of the l=2 torsatron with the coils of an additional toroidal magnetic field and the mirror-type magnetic system. The mirror-type magnetic system is realized by switching off one of the coils of an additional toroidal magnetic field. Численными расчетами показано существование замкнутых магнитных поверхностей в модели комбинированной магнитной системы. В состав модели входит магнитная система двухзаходного торсатрона с катушками дополнительного тороидального магнитного поля и магнитная система типа пробкотрон. Последняя реализуется путем отключения одной из катушек дополнительного тороидального магнитного поля. Чисельними розрахунками показано існування замкнутих магнітних поверхонь у моделі комбінованої магнітної системи. До складу моделі входить магнітна система двозаходного торсатрона з котушками додаткового тороїдального магнітного поля та магнітна система типу пробкотрон. Остання реалізується шляхом відключення однієї з котушок додаткового тороїдального магнітного поля.