Перспективи залучення інвестицій у турбізнес в Донецької області - Єрмілова, К.В. (Культура народов Причерноморья, 2002)
В данной статье рассмотрено текущее состояние развития инвестиционной
деятельности в Донецкой области, приведены данные о развитии туристического
бизнеса в области и определена перспективность инвестирования в туризм. В цій статті розглянуто поточний стан розвитку інвестиційної діяльності в
Донецької області, наведено дані про розвиток туристичного бізнесу в області та
визначено перспективність інвестування в туризм. In this article the condition of Donetsk region is considered, the data on development
of tourist business in region are given and is determined perspective of investment in tourism.