Програмно-цільовий підхід до управління розвитком туристичної інфраструктури АР Крим - Краснокутський, О.Я. (Культура народов Причерноморья, 2002)
Туристическая отрасль Украины требует значительных изменений. Одним из
наиболее приоритетных направлений ее развития является формирование в нашей
стране инфраструктуры туризма мирового уровня. Этим проблемам и посвящены
программы развития туристической сферы Украины, которые формируются на
общегосударственном, региональном и местном уровнях. Туристична галузь України вимагає значних змін. Одним з найпріоритетніших
напрямів її розвитку є формування в нашій країні інфраструктури туризму світового
рівня. Цим проблемам і присвячена програми розвитку туристичної сфери України, які
формуються на загальнодержавному, регіональному і місцевому рівнях. The Ukrainian tourist industry needs great changes. One of the most priority
destinations of it’s development is – forming in our country world-class tourism
infrastructure. Many programs, which devoted to these problems, formed on governmental,
regional and local levels.