Сучасні технології міжнародного кадрового менеджменту - Ложачевська, О.М. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН і МОН України, 2007)
Стаття присвячена основним питанням управління трудовими ресурсами в транснаціональних компаніях, а саме формам та методам набору та відбору персоналу.