Телекомунікаційні системи України: економіко-географічний аналіз - Воронін, І.М. (Культура народов Причерноморья, 2002)
У даній роботі аналізується сучасний стан, галузева і територіальна структури, а
також територіальні відмінності у розвитку телекомунікаційних систем нашої країни.