Studies of Formation and Content of the Term ‘Logistics Activities’: Theoretical Aspects - Ivanova, M.І. (Економічний вісник Донбасу, 2015)
The investigation of theoretical aspects of formation and content of the term ‘logistics activities’ allowed clarifying the goals, objectives, objects, subjects and components of logistics activities. The paper has shown a system decomposition of the logistics activities at an industrial enterprise and the author’s definition of the term ‘logistics activities’. Дослідження теоретичних аспектів формування й наповнення терміну «логістична діяльність» дозволило з’ясувати мету, завдання, об’єкти, суб’єкти та складові логістичної діяльності. У статті наведена системна декомпозиція логістичної діяльності промислового підприємства та авторське визначення терміну логістична діяльність. Исследование теоретических аспектов формирования и наполнения термина «логистическая деятельность» позволило уточнить цели, задачи, объекты, субъекты и составляющие логистической деятельности. В статье приведена системная декомпозиция логистической деятельности промышленного предприятия и авторское определение термина логистическая деятельность.