Маслійчук В. Іван Мазепа і Слобідська Україна - Кононенко, В.П. (Український історичний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Маслійчук В.
Іван Мазепа і Слобідська Україна. –
Х.: Харківський приватний музей міської садиби, 2014. – 152 с.