Особливості інвестицій в сільськогосподарські підприємства - Кузьменко, Н.В. (Економічний вісник Донбасу, 2016)
В статті досліджено особливості класифікації інвестицій. На основі критичного аналізу запропоновано авторський підхід до класифікації інвестицій в сільське господарство, що включає 12 класифікаційних ознак. В статье исследованы особенности классификации инвестиций. На основе критического анализа предложен авторский подход к классификации инвестиций в сельское хозяйство, включая 12 классификационных признаков. In the article the features of the classification of investments. Based on a critical analysis of the author's approach to the classification of investments in agriculture, including the 12 classifications.