Веселова Олександра Михайлівна (Український історичний журнал, 2015)
20 червня 2015 р. відійшла у Вічність Олександра Михайлівна Веселова – дружина, мати, жінка, колеґа, щира і справжня українка, учений-історик, невтомна й навдивовижу працьовита людина, знаний дослідник соціальної історії, політичних репресій та радянських голодоморів в Україні 1930–1940-х рр.