Круглий стіл «Горбачовська “перебудова”: український контекст (до 30-річчя проголошення курсу)» - Булгакова, О.В. (Український історичний журнал, 2015)
Захід, приурочений до 30-річчя проголошеного М.Горбачовим курсу на «перебудову», відбувся 21 травня 2015 р. в Інституті історії України НАНУ. У ньому взяли участь
понад 20 представників різних наукових та освітніх установ нашої країни.