XII Міжнародна наукова конференція «Краків – Львів: книги, часописи, бібліотеки ХІХ та ХХ століття» - Тельвак, В.В.; Педич, В.П.; Лазурко, Л.М. (Український історичний журнал, 2015)
13–14 листопада 2014 р. у Кракові (Польща) відбулася чергова міжнародна наукова конференція, присвячена вивченню видавничого, літературного та бібліотечного руху на галицьких землях ХІХ–ХХ ст.