Поліщук Ю.М. Національні меншини Правобережжя України у контексті етнічної політики Російської імперії - Гаухман, М.В. (Український історичний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Поліщук Ю.М. Національні меншини Правобережжя України
у контексті етнічної політики Російської імперії
(кінець ХVІІІ – початок ХХ століття). –
К.: ІПіЕНД ім. І.Ф.Кураса НАН України, 2012. – 432 с.