Оссолінський Л. Слово про гетьмана Виговського - Мицик, Ю.А. (Український історичний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Оссолінський Л. Слово про гетьмана Виговського. – Варшава: Прушинський і С-ка, 2009. – 267 с.