Суспільно-політичне й соціально-економічне становище України в 2010 – першій половині 2015 рр. - Кульчицький, С.В. (Український історичний журнал, 2015)
Оцінюється суспільно-політичне та соціально-економічне становище України
за останні шість років. Основну увагу приділено Євромайдану, який перейшов у
Революцію гідності, а також окупації й анексії Росією Кримського півострова,
російській аґресії на сході нашої країни. In this article reviewed the social-political and social-economic situation of Ukraine
during last six years. The main attention is paid to the Euromaidan that turned into
the Revolution of Dignity, the occupation and annexation of the Crimean peninsula by
Russian Federation, Russian aggression in the Eastern Ukraine.