Необхідні і достатні умови існування єдиного розв’язку однорідної системи лінійних випадкових рівнянь над полем GF(3) - Масол, В.І.; Ромашова, Л.О. (Інститут прикладної математики і механіки НАН України, 2009)
Для однорiдної системи лiнiйних випадкових рiвнянь над полем GF(3) доведено двi теореми щодо умов iснування єдиного розв’язку в залежностi вiд iнтервалiв для розподiлiв коефiцiєнтiв системи. Two theorems on the conditions of existence of the unique solution depending on intervals of the distribution of coefficients of the system are proved for a homogeneous system of linear random equations over the field GF(3).