Динамика нефтяного загрязнения вод и донных осадков у берегов Одессы - Доценко, С.А.; Подплетная, Н.Ф.; Савин, П.Т. (Екологічна безпека прибережної та шельфової зон та комплексне використання ресурсів шельфу, 2011)
Показаны основные тенденции изменения уровня нефтяного загрязнения вод и
донных осадков Одесского района северо-западной части Черного моря по результатам исследований, выполненных в 1988 – 1999 и 2005 – 2009 гг. Одесским филиалом Института биологии южных морей НАН Украины. Показані основні тенденції зміни рівня нафтового забруднення вод і
донних опадів Одеського району північно-західної частини Чорного моря за результатами досліджень, виконаних в 1988 – 1999 і 2005 – 2009 рр. Одеською філією
Інституту біології південних морів НАН України. The basic tendencies of change of petroleum contamination level of waters
and bottom sediments of the Odessa district in the north-western Black sea are shown
on results the researches executed in 1988 – 1999 and 2005 – 2009 by the Odessa Branch
of Institute of Biology of South Seas of NAS of Ukraine.